iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Lună: ianuarie 2015

Pacea interioară

Începînd din acest an voi organiza periodic un workshop pentru dezvoltarea păcii interioare. Workshopul este structurat în două module de cîte 4-5 ore fiecare modul. Cele doua module vor fi programate în doua zile consecutive, de regulă în week-end sau in aceeasi zi daca va fi necesar. Avînd în vedere că numărul de locuri este limitat este necesar să vă înscrieți în prealabil prin email paceinterioara@yahoo.com sau la telefon 0724372269. Vă aștept cu mare drag să lucrăm împreună pentru pacea interioară.flyer pacea interioara februarie

Fii tu însuți!

Este mult mai bine ca ceilalți să vadă la tine efortul de a transforma un defect, decît efortul de a-l ascunde.

Investim foarte multă energie în imaginea de sine, pe care să o arătam celorlalți, cheltuim resurse semnificative pentru a ne întreține măștile care, oricum, nu ne aduc decît niște beneficii de moment, în loc să urmărim să transformăm ceea ce vrem să ascundem. Învățăm să ne construim măști în loc să învățăm să ne acceptăm așa cum sîntem, să ne iubim și să transformăm ceea ce este de transformat. Este mult mai înțelept să investim în simplitate și sinceritate, decît în metode sofisticate de a impresiona și de a atrage atenția celorlalți, prin măști artificiale.

Fie să ne trezim și să alegem să investim energie în curajul de a fi autentici, în preocuparea constantă de a ne transforma, decît să investim în construirea unei imagini false de sine. Este cu mult mai înțelept să investim energie în aceste lucruri decît în măștile pe care să le purtăm. Mai devreme sau mai tîrziu măștile vor cădea, însă ceea ce am acumulat în suflet va rămîne mereu un bun al nostru.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén