Vindecă mai mult decît orice boală

Luminiţa Manole

Toate articolele scrise de Luminiţa Manole

Este foarte neplăcut să fii bolnav. Orice afecţiune ne limitează libertatea. În funcţie de boală, ne mişcăm mai greu, respirăm mai greu, gîndim mai greu, etc. Starea de boală mai are şi alte inconveniente, dintre care procurarea medicamentelor şi uneori chiar administrarea acestora nu sînt deloc de neglijat. Ca să nu mai vorbim de injecţii, care sînt o adevărată oroare. Oricine ar vrea să nu fie bolnav niciodată. Dacă sănătatea perfectă presupune o armonie deplină a fiinţei, care se obţine mai greu, există o soluţie care ne ajută să ne vindecăm mai uşor. Poate vă mirati, întrebîndu-vă în sinea voastră: "Cum, un panaceu universal?". S-ar putea spune şi aşa, dar e mai simplu sa-i spunem "doctor astral". Mă refer în acest caz la doctorii care ne pot vindeca în timp ce dormim, pe care îi întîlnim în visele noastre.

Se ştie că unele descoperiri au fost făcute în somn. În vis s-a descoperit formula benzenului, în vis s-a descoperit maşina de cusut şi multe altele. Nu intrăm acum în explicaţii savante asupra mecanismului care a stat la baza acestor descoperiri în somn. Vrem ca totul să fie prezentat aici foarte simplu, aşa cum se petrec lucrurile în realitate. În realitate, acei savanţi au adormit cu gîndul la invenţiile lor. Fără să intenţioneze, prin gîndul acesta ferm orientat într-o anumită direcţie, ei cereau ceva. Cui? Nu contează, oricum, toate cererile care nu au destinatar precis ajung pînă la urmă tot la Dumnezeu. Aşadar, ei cereau veriga lipsă din raţionamentul lor. Şi au avut un vis în care li s-a dat ceea ce au cerut, adică ideea genială care nu putea fi găsită de ei în starea de veghe. Ei doar au cerut. Restul depinde de forţe pe care în acest caz putem să le numim şi misterioase, şi care nu ţin neapărat de noi. Cel puţin nu e necesar ca noi să ştim chiar totul despre ele pentru a obţine vindecarea. Pentru că, în cazul vindecărilor din astral, lucrurile stau cam la fel, doar că acum noi cerem vindecarea în locul formulei benzenului. Şi o cerem în mod explicit, o cerem doctorilor din astral. În realitate, cel mai simplu mod de a lua legătura cu doctorii din astral, dacă avem o afecţiune, este ca înainte să adormim, să îi rugăm frumos să ne vindece. Atitudinea cu care îi rugăm nu trebuie să fie umilă sau să îi implorăm. Pur şi simplu le vorbim ca unor prieteni pe care îi avem chiar în faţa noastră şi îi chemăm din inimă, chiar cu zîmbetul pe buze, ca şi cum ne-am bucura că ne întîlnim cu cineva drag. Puteţi să le spuneţi simplu: "Vă rog frumos, doctori din astral, să veniţi în această noapte să mă vindecaţi." Atît. Nu e nevoie să repetaţi rugăciunea de foarte multe ori, pentru că ea, dacă e spusă din toată inima şi cu credinţă, este auzită chiar din primul moment.

Apoi adormim liniştiţi, cu credinţa că ne vom întîlni în vis cu doctorii din astral chiar în acea noapte. Dacă chemarea a fost făcută din toată inima şi cu credinţă, ei vor veni imediat ce vom adormi, iar sănătatea nu va întîrzia să apară. Vindecătorii din astral sînt foarte eficienţi. Prin metodele lor misterioase, ei pot face ca boli incurabile sau foarte greu vindecabile să dispară cu adevărat "peste noapte".

Nu este neapărat necesar să ne amintim visul în care ne întîlnim cu ei. Procesul de vindecare se produce oricum, indiferent dacă noi reţinem întîlnirea cu ei sau nu. Cei care obişnuiesc însă să îşi aducă aminte visele, vor remarca imediat întîlnirea cu ei, chiar dacă nu observă exact forma sub care doctorul le apare în vis. Îşi vor aminti, spre exemplu, că au visat ceva frumos, că s-au întîlnit cu cineva drag şi că au zburat împreună, iar dimineaţa se trezesc că nu mai sînt bolnavi sau că boala a început vertiginos să se retragă. Îşi mai pot aminti, cei care au cerut ajutorul doctorilor din astral, că cineva le-a dat o pastilă şi că ei o mănîncă în vis, iar dimineaţa constată că s-au vindecat. Sau îşi pot aminti că au visat că cineva le-a luat o haină cu pete de pe ei şi în urmă a rămas corpul lor curat. Acest vis poate însemna vindecare. Sau pur şi simplu pot visa că se spală, că se purifică. Uneori un doctor de astral ne poate apărea în vis chiar ca o floare foarte frumoasă de care sîntem fascinaţi.

Dar atenţie, nu întotdeauna dacă visam că zburăm înseamnă că ne vindecăm de ceva. Simbolurile viselor sînt particulare, aproape pentru fiecare persoană în parte. Cînd vom deveni mai conştienţi în visele noastre, este posibil să vedem exact cine este doctorul care a venit la noi să ne vindece. Pînă atunci, totul este mai mult simbolic. Ce au comun visele de vindecare este faptul că întotdeauna apariţia doctorilor din astral provoacă vise vii şi frumoase. Vindecarea în astral nu este ca cea din starea de veghe, care uneori este dureroasă, neplăcută sau, în mod paradoxal, uneori chiar traumatizantă. Vindecarea în astral este întotdeauna foarte plăcută. Aşadar, nu contează ceea ce visăm atunci, nu contează să stăm şi să analizăm simbolurile care apar în aceste vise. Nu contează detaliile visului. Contează doar starea sufletească din visul vindecător. Starea pe care o avem în vis este starea de sănătate care tocmai ne lipsea nouă. Este bine să o memorăm şi să ne-o amintim cît mai des pe parcursul zilei respective sau pînă cînd boala încetează complet. Această rememorare ne ajută mult la vindecare. Dar chiar şi fără această rememorare a noastră, vindecarea se va produce, prin mecanisme foarte exacte, dar tainice.

Acţiunea de vindecare a doctorilor din astral poate fi uneori corelată cu acţiuni concrete de vindecare din starea de veghe. Vindecarea poate fi uneori doar declanşată în astral, iar procesul poate continua în planul fizic prin îndrumarea spre exemplu către o anumită substanţă care este necesară organismului. Sau vă puteţi simţi atras de o anumită plantă sau puteţi auzi de un anumit om care vă poate ajuta şi care pînă atunci era necunoscut sau credeaţi că nu vă poate ajuta. Sau puteţi afla exact atunci de un medicament care abia fusese descoperit şi care vă va ajuta să vă vindecaţi. Dacă credinţa cu care îi rugaţi pe doctorii din astral să vină este totală, aceste acţiuni suplimentare din starea de veghe nu mai sînt necesare. Ele sînt necesare doar cînd îi chemaţi cam "cu jumătate de gură". Ei totuşi vin şi vă ajută să vă vindecaţi, dar nu vă vindecă chiar ei. Dacă îi chemaţi însă doar "cu un sfert de gură", ei nu vor veni. Credinţa în ei şi, la urma urmei, sinceritatea noastră faţă de ei, este cheia pentru vindecare.

Acţiunea doctorilor din astral fiind corelată cu cea a îngerilor, poate fi foarte complexă şi poate să vă influenţeze în bine întreaga viaţă. Atunci cînd vindecarea presupune înlocuirea unor obiceiuri dăunătoare cu altele bune sau adoptarea unei atitudini mentale mai potrivite, atunci ei vor acţiona în această direcţie. Nu trebuie să vă miraţi dacă la un moment dat, ca urmare a rugăminţii de vindecare către doctorii din astral, viaţa va începe treptat şi constant să ia o direcţie foarte fericită, care înainte vă apărea ca fiind o alternativă imposibilă. Dacă viaţa vă devine tot mai uşoară şi mai frumoasă în general, să verificaţi peste ani de zile dacă nu cumva totul a pornit de la faptul că aţi cerut cîndva ajutorul unui doctor din astral pentru a vă vindeca de o boală… Iată aşadar, cum, uneori, în mod paradoxal, şi bolile sînt binevenite.

Să nu ezităm să cerem ajutorul doctorilor din astral, dacă nu reuşim să ne vindecăm prin metodele din planul fizic. Doctorii din astral sînt foarte bucuroşi cînd noi le cerem ajutorul.

Putem să le cerem ajutorul pentru vindecarea oricărei boli. Ei vindecă atît boli fizice cît şi boli ale sufletului. Dacă bolile fizice sînt foarte uşor de recunoscut pentru că ne limitează imediat şi în mod clar libertatea în plan fizic, bolile sufletului sînt mai greu de remarcat, pentru că ele ne limitează în plan spiritual, unde noi sîntem mai puţin atenţi sau conştienţi. Bolile sufletului sînt numite de noi mai degrabă "defecte de caracter" decît boli propriu-zise. Dar ele sînt boli şi din fericire pot fi vindecate; desigur, numai dacă vrem. Exemple de boli ale sufletului sînt: ignoranţa, ura, mîndria, lenea, etc. Spre deosebire de bolile fizice, cele sufleteşti au o caracteristică interesantă: dacă una dintre ele este vindecată complet, atunci dispar toate şi în plus atrag şi sănătatea corpului. Dar asta e o altă poveste şi poate va fi spusă altă dată…

Acum mai spunem doar că un mare doctor din astral este chiar Iisus. El este Domnul tuturor doctorilor din astral. Iisus este cel care, dacă este chemat cu credinţă la mare nevoie, vine negreşit, împreună cu îngerii lui Dumnezeu şi cu celelalte ajutoare-doctori ale lui. Este cu adevărat un mare noroc pentru noi, cei de pe Pămînt, că am auzit de numele lui şi că la nevoie îl putem chema.

Da, acesta este cu adevărat un mare-mare noroc.

Copyright © 2000-2011 Arta de a Trăi. Toate drepturile sînt rezervate.