iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Iubind

Cînd nu sîntem capabili să simțim iubire în suflet căutăm semne, dovezi ale iubirii în exterior. Însă semnele pe care le căutăm, dovezile pe care le cerem au legătură cel mai adesea cu ceea ce crede mintea noastră că ar fi iubirea și nu cu iubirea însăși. Dacă avem „norocul” să ne fie oferite dovezi exterioare ale iubirii mai tot timpul, este posibil să rămînem blocați într-o condiție sufletească sărăcită tocmai de iubire, de acea iubire care doar ESTE și atunci cînd este nu mai are nevoie de dovezi pentru a fi recunoscută.

Continui să cred că singura condiție pentu a simți că ești iubit, este să iubești. Dacă vrei să simți iubirea trebuie să iubești. Dumnezeu ne iubește neîncetat și foarte intens, cu toate acestea nu-i simțim iubirea pînă cînd nu începem noi să-l iubim. Atunci cînd iubești intri în fluxul magic al iubirii și totul devine iubire. Iubește omule, iubește nemăsurat, iubește necondiționat, iubește și Iubirea va veni la tine însoțită de toate prietenele ei minunate …. Bucuria, Bunătatea, Înțelepciunea și multe altele.

Previous

Note de trecere

Next

Stările noastre – destinul nostru

3 Comments

 1. Mica

  ‘neaţa!… a trecut vacanţa 🙂 Mie, una, îmi e dor, Cristian, de picăturile de suflet ce care ni le dăruiai şi nouă, celor de prin alte zări, pe fereastra asta de lume.
  Să ne fie gândul blând şi viaţa vie !

 2. Mica

  Unora li-i tare drag
  s-aibe fluturi în stomac
  şi… cum simt în prag de vară
  o ţârică fâlfâială
  se lasă purtaţi de val,
  fără să aibă habar,
  că, după ce trece vara
  se opreşte fâlfâiala.

  Vine iarna, apar norii
  şi-atunci vede el săracu’
  că, ce-i gâdilă stomacu’
  nu sunt fluturi ci, sunt molii.

  (inspirată de citatul lui Alexandru Chermeleu care spune: „Dacă vrei fluturi în stomac, scapă-te de moliile trecutului!”)

 3. Anisa Manescu

  „A se face iubit inseamna sa aduni comori de fericire pentru iarna.” François Droz

  „Fericirea este oferita aceluia care a învins teama de-a trai si care isi considera viata ca o scânteie sacra, în continuitatea vârstelor.” (precept de viata tibetan)

  „Când ceea ce gânditi, ceea ce spuneti si ceea ce faceti sunt in armonie, fericirea va apartine.” (Mahatma Gandhi)

  Fiti fericiti! In fiecare zi! Totul este trecator, tristeti, bucurii…dar pastrati numai briza momentelor minunate in suflet…viata nu se masoara in momentele de respiratie, ci in momentele care ne taie respiratia! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén