Capacitatea de a resimți intens și pentru perioade mari de timp starea de bucurie este semnul unui suflet sănătos. Cu cît vă puteți bucura mai ușor, cu atît aveți un suflet mai sănătos. Cu cît motivele pentru care vă puteți bucura sînt mai simple, cu atît sănătatea sufletului este mai bună. Luați în serios această corelație. Nu este doar o părere sau o simplă idee. Evaluarea stării de sănătate a trupului se poate face printr-o mulțime de mijloace. Sănătatea sufletului se observă prin capacitatea de a trăi starea de bucurie. Tristețea, blazarea, plictiseala sînt semnele unor maladii ale sufletului. Dacă nu le tratați la timp, consecințele acestor „boli” se vor resimți chiar și dincolo de mormînt.

Capacitatea de a te bucura cu ușurință este totodată semnul unui om plin de virtuți. Iubirea, iertarea, generozitatea, bunătatea, abnegația sînt prezente doar într-un suflet sănătos. Un om fericit, bucuros manifestă cu ușurință și virtuțile. Căutați să fiți bucuroși cît mai mult timp și din motive cît mai simple. Astfel, vă veți menține sănătoși pînă în ultima clipă a vieții întrupate și chiar și în viața de dincolo.

Este o nevoie mare în întreaga lume de oameni bucuroși! Împrieteniți-vă cu îngerul Bucuriei. Fiți veseli, fericiți sau măcar zîmbiți cît mai mult. Vă veți face bine vouă înșivă și multor altora!