iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Cîteva gînduri

Știu că am scris mai puțin în ultima vreme. Unii ați privit îndelung după cîteva rînduri noi, după cîteva gînduri calde, care să vă trezească emoții hrănitoare. Îmi cer iertare, am fost cam prins de o lucrare sau poate chiar două-trei. De vreo lună și jumătate pregătesc o nouă carte, care sper să vadă lumina tiparului pînă cel tîrziu la primăvară. După ce am publicat ”Arta de a muri” în martie 2007, timp de vreo șase ani am crezut că nu voi mai scrie nimic în afară de articolele pentru acest blog. Cu toate acestea lucrurile au decurs în așa fel încît inima mi-a dat ghes să mai scriu o carte, care să conțină tocmai articolele acestui blog. Pentru cei mai tradiționaliști, pentru cei care încă nu pot renunța la bucuria de a simți o carte în mînă, atunci cînd vor să citească, am simțit că merită să lucrez la această carte.

Recitind tot ce am scris în ultimii șase ani, m-am reîntîlnit cu mine însumi și inevitabil am trecut printr-o serie de transformări, de conștientizări, de alchimizări. Toate acestea m-au ținut un pic mai departe de blog. Acum nu promit că voi scrie mai des. Voi scrie cînd voi simți că am ceva de spus, așa cum am simțit acum să vă împărtășesc din sufletul meu, să vă povestesc despre cîteva din preocupările mele. Vă îmbrățișez, vă aștept cu drag în fiecare duminică și chiar în fiecare zi, dacă se poate, la Faptele iubirii. Merită să vă asumați mai mult decît simpla lecturare a unui articol despre „Faptele iubirii”!

Previous

Sărbători de import

Next

Spațiu-timp

2 Comments

  1. Cristian Ţurcanu

    Inca nu i-am gasit un titlu…astept sugestii!

  2. angelica

    Sfantul Nicolae te-a indemnat sa scrii astazi! Stiam eu ca…si tacerea-i un cuvint! Ce frumos c-ai scris, ce bine ca impartasesti ganduri printre randuri .
    Eu iti multumesc , pentru toate vorbele tale ! Si…sa vina Primavara!
    Dar…daca nu sunt prea curioasa: cum se numeste cartea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén