iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Regenerare prin iubire

Nu cred că mai este un secret faptul că sufletul poate să rămînă mereu tînăr. Sufletul are capacitatea de a rămîne mereu tînăr, pentru că în esența sa este cu adevărat nemuritor. Problema cu care ne confruntăm este că la majoritatea oamenilor sufletul îmbătrînește, adeseori mai repede decît trupul. Un suflet tînăr, un suflet sănătos, stenic, plin de viață este totodată cea mai bună metodă de regenerare celulară, de menținere a sănătății trupului și totodată a unui aspect tineresc. Dincolo de toate cremele antirid, dincolo de toate tratamentele estetice sau chiar operațiile chirurgicale de reîntinerire, cea mai eficientă metodă de menținere a unui aspect tineresc este iubirea, este acea iubire plină de pasiune, de spontaneitate, de bucurie. Iubirea creează emoții etraordinar de binefăcătoare pentru trup. Orice emotii sau stări sufletești creează totodată și o serie de substanțe în trup. Emoțiile binefăcătoare creează susbstanțe care ajută la regenerarea celulară, la menținerea vitalității și formei excelente a țesuturilor noastre, în timp ce emoțiile neplăcute, negative, creează substanțe care inhibă activitatea celulară, scad vitalitatea celulelor sau chiar le distrug datorită toxicității lor.

În loc să cheltuiți bani pe tot felul de tratamente de înfrumusețare faceți mai bine efortul de a vă menține sufletul tînăr. Cultivați emoțiile pozitive, iubiți fără măsură și beneficiile vă vor fi foarte mari. Iubirea plină de pasionalitate, cea care se poate exprima și printr-un erotism elevat și intens aduce o mulțime de beneficii în ceea ce privește regenerarea și menținerea tinereții, inclusiv la nivelul trupului.  Fiți dară înțelepți și investiți în iubire. Este mai valoroasă decît orice altceva!

Previous

Rădăcini

Next

Sărbătoarea începutului de AN

1 Comment

  1. Calin Eugenia

    BIneinteles ca exista o stransa legatura intre iubire si aspectul fizic Cand omul iubeste este mai vesel , spontan fericit, mai bun Cand ai o deceptie in dragoste , oricat de tanar ai fi , figura se incranceneaza , devii uricios , rau , si egoist toate astea duc la uratirea aspectului fizic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén