iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Test simplu

Adeseori te poți surprinde întrebîndu-te dacă mai simți cu adevărat iubire față de cineva sau dacă mai ești iubit? Atît timp cît mai apar momente în care privești ființa pe care o iubești ca și cum ai vedea-o pentru prima dată înseamnă că încă o iubești. Dacă ți se petrece să rămîi adeseori minute întregi sau, măcar secunde bune, privind plin de drag către ființa iubită, atunci cînd ea nu știe că este privită, înseamnă că o iubești. Știi că ești iubit dacă îi suprinzi uneori privirea plină de încîntare poposind asupra ta, dacă o surprinzi privindu-te cu drag, cînd tu ești concentrat pe altceva. Dacă îi apare o ușoară fîstîceală atunci cînd îi surprinzi privirea orientată îndelung asupra ta, atunci cu siguranță îi ești tare drag.

Previous

Seninătatea

Next

Omniprezență

3 Comments

 1. madalina

  foarte frumos spus…

 2. Draupadi

  In ultima vreme ma surprind mai degraba intrebandu-ma: iubesc , mai simt ceva cu adevarat profund pentru el…? De fiecare data cand il vad, toata tensiunea de peste zi se naruie….simt aceeasi fluturasi in stomac cand ma gatesc pentru intalnire ca la inceputuri…cand este in fiinta mea, simt ca ma mangaie insusi cerul…. poezie nescrisa se citeste in privirea lui senina….Da , iubesc ! Este o adevarata binecuvantare…..

 3. aditya

  …si…
  …daca inca tremuri cand te strange in brate, de parca abia atunci sufletele voastre se regasesc pentru prima data…inseamna cu siguranta ca este inca iubire. Daca atunci cand ii auzi vocea …ai uitat ce voiai sa “discuti important”…inca esti atins profund de fiinta iubita. Daca in ochii ei gasesti neclintirea vremii si linistea galaxiilor…nu exista indoiala in iubirea ce va uneste.
  Daca te gandesti zi si noapte la ea, la cum ii este si te rogi sa-i fie liniste si armonie, ea este, cu siguranta, fiinta TA iubita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén