Nu va fi nici un sfîrșit al lumii în 2012. Un sfîrșit al lumii este posibil. Se petrec în Univers diverse catastrofe: stele care explodează, galaxii care se ciocnesc și multe alte evenimente care pot fi catalogate ca fiind catastrofale dacă le raportăm la dimensiunile reduse ale unei planete cum ar fi Pămîntul. Existența unei planete este efemeră. Menținerea condițiilor propice existenței unei anumite specii sau chiar a oricărei forme de viață pe o planetă nu se poate realiza pentru eternitate. Orice are un început va avea și un sfîrșit! Teoretic, oricînd se poate produce distrugerea întregii planete. Teoretic, oricînd se poate produce ceva care ar putea pune capăt existenței omului pe această planetă. Este bine să conștientizăm toate aceste situații pentru a deveni ceva mai responsabili și mai focalizați pe ceea ce contează cu adevărat în viață, însă eu nu simt că va fi sfîrșitul lumii în acest an.

Lumea va continua să existe și după 2012, însă ambianța în care vom continua să existăm este foarte posibil să se schimbe. Îmi doresc din tot sufletul să se transforme o serie de mentalități și obiceiuri păguboase pentru om și pentru întreaga planetă. Îmi doresc mult de tot să se transforme sistemele politice și economice ale lumii, să se sfîrșească odată pentru totdeauna cu lăcomia bancherilor și a corporatiștilor, cu slugărnicia oamenilor politici față de aceștia în detrimentul slujirii poporului. Îmi doresc și sper să vină sfîrșitul prostiei și al fuduliei, sfîrșitul bolilor și a urii.

Există speranțe că ambianța lumii se va transforma în acest an, că vom fi învăluiți într-o lumină nouă care va favoriza dezvoltarea spirituală a oamenilor. Sper din tot sufletul să fie adevărate profețiile referitoare la acest an, profeții care nu vorbesc despre distrugerea lumii – așa cum interpretează unii răuvoitori sau doar ignoranți – ci doar despre sfîrșitul lumi așa cum o știm, cu toate metehnele ei. Ne dorim o conștiință planetară, dar una a fraternității, a iubirii și a compasiunii și nu una a sclaviei și a manipulării așa cum o visează cei care promovează actualmente Noua Ordine Mondială. Profețiile vorbesc despre o transformare a ambianței, a vibrațiilor întregii planete, transformare care va crea un climat favorabil vieții doar pentru cei capabili să își modifice propriul nivel de vibrații, adică să devină realmente oameni mai buni. Sper să fie adevărate profețiile care vorbesc despre o primenire a planetei și a omului, despre renașterea valorilor spirituale, despre îmbunătățirea modului de viață! Doamne ajută!