iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Petreceri neconvenționale

Vă propun ca exercițiu de imaginație organizarea unei petreceri la care să nu se consume deloc alcool. Credeți că este cu putință? Nu este vorba să vă abțineți doar dvs. de la consumul de alcool, ci să nu existe deloc alcool, nimeni să nu consume alcool cît timp durează petrecerea respectivă. O mai puteți numi petrecere?! Cu cît vi se pare mai greu așa ceva, cu atît aveți un suflet mai captiv în materie.

Putem merge chiar mai departe cu exercițiul de imaginație și să organizați o petrecere la care să nu se mănînce. Este posibilă oare o petrecere fără mîncare? Ce ar conține programul unei astfel de petreceri? Ce modalități de a ne bucura , de a ne simți bine ar mai fi? Din punctul meu de vedere o petrecere bună este aceea care nu se bazează în principal pe consumul de alcool și mîncare. Dacă nu sînteți deja blocați de eliminarea băuturii și a mîncării de la o petrecere, putem continua exercițiul de imaginație. Stereotipurile tuturor petrecerilor încă nu au fost eliminate complet.  Dacă mîncarea și alcoolul le mai putem da deoparte, probabil că muzica și dansul este cam greu să lipsească de la o petrecere. Cu toate acestea, eu am participat la petreceri de la care au lipsit și mîncarea și alcoolul și dansul fără a lipsi însă bucuria. Și nu doar în imaginație. Vă invit acum ca măcar în imaginație să creați o petrecere inedită, o petrecere la care bucuria să se manifeste din plin, prin mijloace neconvenționale, adică fără băutură, mîncare și dans. Ce ar conține o astfel de petrecere? Oare ați avea pe cine să invitați?

Previous

Despre 2012

Next

Bărbatul ideal

3 Comments

  1. mihaela baldea

    Am participat la o petrecere unde nu a existat muzica, televizor ori CD-uri cu melodii ptr dans, cand am ajuns acasa am realizat ca am participat la „un regal”, spiritul a fost la el acasa, mi-a facut o placere imensa aceasta petrecere. Mi-a placut mult ceea ce ai scris.

  2. Laura

    Ca BUCURIA sa fie la ea acasa la petrecere trebuie musai invitat CUVANTUL care sa ne ameteasca pana cadem sub masa (de ras), sa ne sature cu aromele si condimentele lui, sa ne incante cu armonia lui. Petrecere frumoasa tuturor.

  3. Dragos

    Da de gandit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén