iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Căldura nu depinde numai de Soare

Căldura de la nivelul Pămîntului nu depinde numai de Soare. În ani diferiți, la aceleași date calendaristice, avem temperaturi diferite. Diferențele sînt chiar foarte mari uneori, ceea ce înseamnă că nu doar poziția Pămîntului față de Soare stabilește temperatura de afară.

Starea noastră de bine, căldura interioară a sufletului nostru nu depinde numai de razele luminii divine care ne învăluie. Căldura sufletului nostru depinde și de factori specifici de la nivelul propriei noastre ființe. Dacă avem sufletul rece sau fierbinte nu depinde doar de „Soare”, ci și de ceea ce se petrece în ființa noastră materială. Dacă sufletul vă este rece sau fierbinte, nu depinde numai de „Soare”, ci și de voi înșivă, de gîndurile pe care le aveți.

Previous

Un dram de noroc

Next

Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri!

2 Comments

  1. Anisa

    Viata fiecaruia trebuie sa fie o cautare a soarelui nostru interior, a armonizarii fiintei noastre cu universul si cu noi insine in cautarea noastra a Domnului! Pentru ca Domnul Mangaitorul nu exista numai acolo sus in cer, El este aici printre noi, la fiecare pas cand intalnim pe cineva care are nevoie de caldura noastra sufleteasca, de iubirea noastra, de blandetea noastra… sa incercam in fiecare zi sa fim mai buni, mai generosi in iubire, in tandrete, in blandete… sa dainuim in lumina purificatoare a sufletului si sa ne luptam sa ne ridicam de fiecare data cand cadem! Pentru ca adevarata forta este forta noastra interioara care vine din iubire! Iubirea este singurul lucru care se dubleaza cand este impartita la doi. „Aprindeţi-vă şi înfierbîntaţi-vă sufletele cu focul iubirii” de frumos! Dainuiti in frumusete, in puritate, in gingasie! Cu drag

  2. ionescu

    Imi plac articolele; indeamna la optimism, la depasirea starilor de disconfort.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén