iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Un dram de noroc

Cu multă muncă și înțelepciune poți să-ți asiguri o viață fericită, dar parcă cele mai dulci fructe ale bucuriei rămîn acelea care au venit la tine pe neașteptate. Trăirile cele mai fascinante și mai intense apar atunci cînd ajungi într-o situație benefică într-un mod cu totul neașteptat. Tot ceea ce este bun și apare pe neașteptate este pus pe seama norocului. Norocul fiind acea putere misterioasă care atrage în viața noastră evenimente și situații minunate, atunci cînd ne așteptăm mai puțin. Dacă norocul este ceea ce vine pe neașteptate o concluzie imediată ar fi că, cel mai bine ar fi să trăim fără să așteptăm ceva și atunci tot ceea ce va veni în viața noastră, va veni pe neașteptate. Pe de altă parte, norocul pare a agrea mai mult oamenii cu inițiativă, oamenii dinamici, încrezători, visători. Acum nu ne mai rămîne decît să învățăm să combinăm cele două atitudini: să acționăm mereu pentru a ne împlini aspirațiile și totodată să trăim fără așteptări! Norocul apare frecvent mai ales la oamenii care au această capacitate, dobîndită sau înnăscută, de a acționa cu înțelepciune și entuziasm într-o anumită direcție, rămînînd totodată deschiși la ceea ce se petrece acum, la ceea ce este acolo unde se află.

Este adevărat că în multe situații ceea ce face diferența între oameni este dramul de noroc. Cu toții am vrea să avem noroc, ne dorim noroc unii altora. Vă doresc tuturor să aveți dramul de noroc necesar care să vă încununeze eforturile realizate într-o direcție benefică. Ca o remarcă cu caratcer general să subliniez totuși că, dincolo de imprevizibilitatea norocului, el pare a prefera oamenii cu o atitudine interioară stenică și pozitivă. Noroc!

Previous

Neașteptat de bun

Next

Căldura nu depinde numai de Soare

3 Comments

 1. Elena

  Apropo de „un dram de noroc” si „norocul si-l face omul”:caut o tanara din zona VALCEA,intre 32-38 ani,care sa doreasca sa se casatoreasca in Bucuresti,cu tanar de 38 ani,economist.Relatii pe e-mai :elenapopa05@yahoo.com.
  Sper ca norocul sa-mi surada!!!

 2. geanina

  Vadim Zeeland in cartile sale”Transurfingul realitatii”chiama norocul COORDINATIA INTENTIEI,vi-l recomand calduros!!!

 3. Eva

  Asa e. Eu cred ca oricine poate avea noroc daca persoana respectiva se considera norocoasa. Ne putem implini orice dorinta, orice vrem poate deveni realitate daca credem, ne imaginam cum e cu lucrul ala, dar NU ne asteptam sa il primim.Asteptarea e singura care ne impiedica sa primim ce vrem. Poate si dreptul divin de a avea un lucru. Asta e legea atractiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén