iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Corelații

Mai mereu am vrea să știm cît mai multe despre noi și ceilalți… adeseori, mai ales despre ceilalți. Avem la dispoziție o mulțime de metode: astrologie, psihologie, numerologie etc. Iată o altă soluție pentru a vă da seama de puterea personalității sau mai exact a individualității unei persoane. Cît de mult își are definită personalitatea sau individualitatea un om? Cam cît de mult depinde de ceilalți sau poate lua decizii de unul singur? Cam cît de ușor este influențat de ceilalți sau dimpotrivă? Cam cît de timid este sau cît de curajos și îndrăzneț poate fi sau va fi la un moment dat un om?

La astfel de întrebări putem găsi un răspuns pornind de la ceva cît se poate de banal și inedit: cît de repede a pronunțat litera „r” omul respectiv! Cînd era mic și a învățat să vorbească cît de repede a deprins acel om să propunțe clar litera „r” – „rîu, rățușcă, rămurică…”:)? Toți copii încep prin a pronunța litera „l” în loc de „r”. Cu cît un copil a propnunțat mai repede litera „r”, la o vîrstă cît mai fragedă, cu atît va avea o individualitate mai bine conturată, va fi mai îndrăzneț, mai puțin influențabil, o personalitate mai puternică, o fire mai extrovertită. Acum depănați amintiri sau aveți un motiv să vă sunați părinții pentru a afla cînd ați început să propunțați corect litera „r”. Succes și bucurii multe cu această ocazie!

Previous

Admirație

Next

A avea totul

1 Comment

  1. Anisa

    Chiar este adevarat? Stiu ca sorei mele i-a fost tare greu sa pronunte litera ‘r’… a trebuit sa mearga la un specialist pentru asta. Ma intreb oare daca ne influenteaza si cat de mult..? In cazul meu nu stiu dar o sa ma interesez.
    Multumesc pentru sugestie, cine stie, poate are un oarecare adevar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén