iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Îngerii

Chiar și numai cînd le pronunțăm numele ființa noastră se umple de gingășie, sensibilitate, lumină și bunătate. Mai reali decît cuvintele, mai ușor de văzut decît aerul și mai aproape de noi decît mîngîierile așa sînt Îngerii Domnului. Ne însoțesc și ne inspiră mereu să facem ceea ce este bun, rabdă ori de cîte ori facem prostii si nu încetează să spere că vom deveni mai buni. Ei sînt cei care continuă să creadă în noi, chiar și atunci cînd, pînă și noi înșine, ne-am pierdut încrederea că am mai fi buni la ceva. Îngerii sînt cei care ne susțin în orice faptă bună pe care o facem cu dăruire. Îngerii sînt cei la care ne gîndim extrem de rar și cu toate acestea ei nu încetează să se gîndească la noi. Mulțumiți-le din cînd în cînd! Mai mult decît credeți, ei sînt prezenți în viața noastră și ne susțin chiar și atunci cînd orbiți de ignoranță facem fapte rele. Bînecuvîntați sînt îngerii lui Dumnezeu, bînecuvîntați sînt cei în viața cărora comuniunea cu îngerii este vie!

Previous

Asumarea responsabilității

Next

„Prea frumos ca să fie adevărat!”

2 Comments

 1. Bagal...

  Revin cu o precizare: de multe ori am trait sentimentul intens ca ingerii se manifesta prin iubitul meu, insasi chipul sau este angelic si imi este foarte usor sa evoc ingerii privindu-l pe el.
  E uimitor cat de amplu si evident se manifesta ingerii pentru noi….

 2. Bagal...

  eu ii simt ca pe cei mai intimi prieteni, pentru ca intr-adevar ei sunt mereu langa noi; chiar daca nu-i simt tot timpul , stiu ca sunt mereu in mine, langa mine, cu mine.
  De cate ori ne-au salvat ei viata cand eram mici….Va mai aduceti aminte? Eu stiu ca de cel putin 3 ori m-au salvat….
  Le sunt recunoscatoare si ii invoc de cate ori imi amintesc, uneori de mai multe ori pe zi…le multumesc in felul meu pentru ca sunt aproape de mine si de noi toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén