iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Prin munți

Nu sînt neapărat un „muntean” în sensul tradițional al cuvîntului, nu am echipament, nu am rucsac supraîncărcat, mergînd pe cărări dificile și pe care puțină lume să se încumete, nu am prea fost în multe călătorii pe cărări montane, dar chiar și ca turist rutier poți să ajungi în cîteva locuri splendide în munți. Ieri și azi am mers pe Transalpina, mîine voi merge pe Transfăgărășan. E splendidă frumusețea muntelui! Atîta liniște, atîta spațiu și atît de aproape de cer! Vîntul răcoros, norii pufoși pe care poți să-i atingi cu mîna, iarba moale de sub tălpi toate te fac să te simți în sala de festivități a lui Dumnezeu. Așa m-am simțit pe Transalpina, la peste 2300 de metri altitudine. E foarte frumos! Sper să împărtășesc cu voi bucuria de a simți măreția munților și frumusețea lor copleșitoare.

Previous

Frumusețea – hrana sufletului

Next

Sărbătorile

2 Comments

  1. Cristian Ţurcanu

    mulțumesc mult pentru urari…am încheiat deja excursia prin munți… a fost superb!!! Dintre toate Transalpina cu munții Parîng și munții Căpățînii mi-au placut cel mai mult… a fost frumos si pe vîrful Ciucaș și în peșteri și în saline și pe la mănăstiri.

  2. clara.david

    Multumesc pentru impresiile impartasite. Sunt emotii vii, incarcate cu mult suflet, de aceea reusesc sa comunice atat de usor. Pentru cateva clipe, am ajuns si eu pe Transalpina:). O vacanta plina de cat mai multe astfel de momente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén