Voi relua astăzi cîteva idei valoroase din articolele mai vechi. Corelat cu articolul despre disciplină vă recomand cu multă hotărîre să vă alegeți măcar unul dintre exercițiile propuse de-a lungul timpului și să țineți cont de el, zi de zi, o perioadă mai îndelungată de timp.

Beți apă sănătoasă, cu o structură binefăcătoare. Depozitați apa în vase de sticlă. Consumați apă imediat după ce vă treziți și înainte de mese cu vreo jumatate de oră, dar după ce mîncați nu beți apă sau alte lichide timp de o oră sau două. Consumați, după cum vi se recomandă și prin spoturi publicitare de ceva timp, în medie, 2 litri de apă pe zi.

Priviți cerul cel puțin cîteva minute pe zi. Cînd mergeți pe jos opriți-vă pe o bancă și priviți cerul măcar vreo 3 minute. Faceți-vă timp cîteva minute ziua sau noaptea pentru a privi cerul. Cu siguranță veți găsi 5-10 minute pe zi pentru a privi cerul. Nu mai intru acum în detalii justificative, pentru că veți intui și singuri beneficiile unui asemenea exercițiu.

Zîmbiți și rîdeți mai mult. Aici chiar nu mai am nimic de adăugat! Zîmbiți și rîdeți cu poftă cît mai des.

Sper că v-am trezit apetitul să mai răsfoiți din cînd în cînd paginile mai vechi ale jurnalului. Cred cu toată ființa mea că bunătatea predomină în caracterul tuturor oamenilor. Într-un mediu impregnat de bunătate și bunăvoință se pot produce miracole. Guvernanții noștri tot caută soluții să asigure prosperitatea țării. Se tot gîndesc în ce domenii să investească sau cum să le facă profitabile pe cele pe care le avem deja. Dragi guvernanți și oameni politici investiți mai multă încredere în oameni și în educația lor. Ne mulțumim și cu o coajă de pîine dacă o putem mînca într-un climat de bunătate, sinceritate, iubire și într-ajutorare fraternă.