iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Să trăiești cu visul împlinit

E minunat cînd reușești să-ți împlinești visul cel mai profund, visul la care adeseori nici nu îndrăzneai să te gîndești că ar mai fi posibil să se împlinească. Puțini dintre noi se bucură cu adevărat de împlinirea unor asemenea visuri!

Cum trăiește un om cu visul împlinit? Dacă sînteți printre cei care și-au împlinit cele mai mari visuri, spuneți-ne și nouă – cum trăiți acum ca oameni cu visurile împlinite?

Previous

Un surîs

Next

Omul bun

1 Comment

  1. alina ilas

    Sa traiesti cu visul implinit e lucru mare, ai senzatia pentru un timp ,ca esti cel mai fericit om de pe pamant!Numai ca toate aceste simtiri nu sunt vesnice, ele iti aduc fericirea, pentru o perioada de timp, te fac sa te simti implinit, dar in acelasi timp capabil, sa iti fixezi, pe viitor- alt vis si alt obiectiv.
    Nicioadata nu vei ramane, pe deplin fericit, ci odata atins un obiectiv, vei ridica nivelul de aspiratie si vei dori mai mult si mai mult!
    Exista insa lucruri pozitive, care pot fi deprinse de aici-implinirea unui vis te propulseaza, iti creeaza incredere, in fortele tale, te face sa te simti unic , capabil, plin de tine, te face sa traiesti sentimente profunde si mai presus de orice , te ajuta sa ajungi un om mult mai intelept si mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén