iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Sărbători fericite!

Urările pe care ni le facem chiar sînt importante pentru că ele vehiculează energii benefice (desigur, dacă sînt urări de bine). Un toast pe care îl ținem are, de asemenea, rolul de a transmite nu doar simple vorbe sau gînduri, ci energie benefică celui în cinstea căruia îl facem. Chiar dacă pentru mulți oameni pare o simplă formulă convențională, orice urare transmite o energie pozitivă. În perioada sărbătorilor de iarnă, cînd astfel de urări devin foarte numeroase și frecvente acest lucru se simte „în aer”. Efectiv simțim altfel, gîndim ușor diferit, sîntem mai predispuși la fapte bune, „aerul” pare a fi mai curat, sufletul mai ușor. Sîntem mai predispuși la înfrumusețarea spațiului înconjurător, mai atenți cu ceilalți, mai curați în gînduri, vorbe și fapte! Și toate acestea pentru că mulți oameni gîndesc pozitiv în această perioadă, pentru că foarte mulți oameni își transmit urări benefice unii altora.

Fiți generoși cu urările pe care le faceți! Primiți-le cu bucurie pe cele care vă sînt adresate! Sărbători fericite!

Previous

Născuți pentru a fi fericiți

Next

Cadouri neprețuite

3 Comments

 1. anca

  sarbatori linistite,minunat site-ul,citesc de cateva luni de zile postarile dvs.LA MULTI ANI!LA CAT MAI MULTI OAMENI ,,TREZITI”!

 2. Ionut

  Sarbatori fericite!!!
  Felicitari pentru blog. L-am descoperit chiar ieri in ajun de craciun si a fost cel mai frumos cadou. Sper sa reusesc sa si aplic ceea ce am citit :).
  Doamne ajuta!

 3. dragos

  Craciun fericit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén