iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Singurătatea

Poate părea incredibil, dar chiar și în marile orașe ale țării oamenii pot suferi de singurătate. Chiar și înconjurat de alții fiind, poți să te simți singur, dacă ceilalți nu rezonează cu tine și nici tu cu ei. Singurătatea este dificilă, poate una dintre cele mai dificile încercări la care poate fi supus un om. Singurătatea nu este ușor de suportat nici pentru introvertiți nici pentru extrovertiți, este la fel de grea pentru toate temperamentele și pentru că te pune față în față cu tine, iar și iar, este o sursă de confuzie, de îndoială, de apăsare.

Soluția este să faceți ceva care să vă dezvolte creativitatea, ingeniozitatea, deprinderile practice. Nu este de ajuns să citiți sau să priviți la televizor. Aceste activități nu ajută prea mult, dar puteți exersa ceva nou, cum ar fi să învățați o limbă străină sau să învățați să dansați, să atingeți măiestria într-o artă, fie ea și culinară. Atitudinea de a vă implica activ în ceva benefic și plăcut este cea mai bună modalitate de a combate singurătatea. Singurătatea este cea mai dificilă atunci cînd simți să iubești și să fii iubit. Atunci cînd simți că ai iubire în tine cît pentru o mie de oameni și nu ai cui să i-o dăruiești este într-adevăr dificil. Implicați-vă activ în ceva benefic și lucrurile o vor lua pe un alt făgaș, mai favorabil. Fiți activi, fiți creativi, creați universul în care ați vrea să trăiți.

Previous

Atingeri

Next

Privind pur și simplu

1 Comment

  1. Lena

    Poti invata sa dansezi, insa mult mai fascinant este tot dansul in doi, poti invata sa gatesti, dar mancarea e mult mai delicioasa cand o pregatesti pentru cineva drag, iar cand ai iubire in inima poate nu pentru o mie, dar poate pentru cinci si nici unul nu e incantat sa i-o daruiesti, ajungi sa pierzi increderea in iubire in puterea iubirii, in speranta ca poate Universul iti va scoate in cale acele persoane care sa aprecieze, iar tu sa te simti complet pentru ca daruiesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén