iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Mereu despre bunătate

M-ați întrebat de ce scriu mai rar în ultima vreme. Aproape în fiecare zi vreau să scriu, însă mereu și mereu simt să scriu despre bunătate, adică despre ceea ce am tot scris în ultima vreme. Rămîne actual în sufletul meu imboldul de a readuce pe cerul sufletului vostru nevoia de bunătate, de libertate, de viziune înnoită.

Previous

Capcana de a ști

Next

Relativitate

4 Comments

 1. angelica

  Hristos a Inviat !
  Bucurie si aici…..

 2. ~ (acasa - de fapt, pe drum spre)

  … Poate ca bunatatea este chiar cea care ne lipseste, cea pe care am pierdut-o.. pe drumul nostru zilnic, rutinat in „nu am timp” si „util/inutil”, pe care tot mergand, am uitat de prieteni, de zambet, de a face mai frumoasa ziua cuiva, de noi…
  http://www.artadeatrai.ro/simtul-sacrului – mi-a adus putin aminte despre bunatate si… sacru; in articolul al carui link tocmai l-am postat, se pune accent pe rolul transformator al sacrului din perspectiva barbatului – cred ca toti avem nevoie sa ne aducem aminte de sacru, pentru a ne recupera bunatatea si mi se pare ca traditionalul „ultimul bastion” al inimii (femeia) s-a pierdut, cel putin la fel de mult, pe drumul spre autentic, viu,… bun. Poate fi inspirational sacrul in cotidian (?) …cum il restauram.. incet-incet:) (gand care mi-a adus aminte de Dumitru Staniloae, de care am uitat demult..)
  Multumesc

 3. Mica

  Păi, dacă mereu simţi să scrii despre bunătate, scrie, Cristian, pentru că risipirea eforturilor şi a sufletului pe altarul bunătaţii nu vor fi niciodată un timp irosit. Poate că şi în viaţa de zi cu zi ar trebui să avem mereu deasupra capului un clopoţel care să ne tot cânte despre bunătate, ca aducere aminte a ceea ce avem de împlinit dar şi de primit.
  Dar, ce e bunătatea?… e un fluture care-şi poartă destinul între altruism şi egoism, lovindu-şi aripile, când de unul, când de altul, neştiind că numai calea de mijloc îl va feri de pieire.

 4. brida

  Bunule drag! ……… Iti multumim pentru lumina blanda emanata de fiinta ta binecuvantata! Brida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén