iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Primăvara

Timpul renașterii, timpul speranțelor, timpul viselor a venit din nou! E primăvară! E timpul să vă înflorească sufletele, să vă împodobiți gîndurile, să vă îmbrăcați cu lumină ca și cum ar fi mereu sărbătoare. Fiecare primăvară este o nouă șansă de a învăța să zburăm. Fie ca norocul să vă surîdă și să umpleți cerul și pămîntul cu bucuria voastră!

Previous

Agonisind lumină

Next

Suferința

3 Comments

 1. ANA GEORGESCU

  Am auzit azi,la o emisiune muzicala,ca intr-o melodie pot exista sunete print si sunete cersetor.Sunetele print pot deveni cersetor si sunetele cersetor pot deveni print.Ca in viata …,a completat moderatorul emisiunii , compozitorul Dan Dediu.Asadar,sa ne ascultam si noi MELODIA! Primavara aduce speranta ,incredere,renastere!Sa lasam libere sunetele interioare print si sa le ingropam pe cele cersetor.Sa le inobilam dand mai multa atentie interiorului nostru si nu numai.Sa privim mai atent la oamenii din jurul nostru,la bucuriile,dar mai ales la suferintele lor.Sa fim atenti atunci cand infloresc copacii,sa ne bucuram cand ne trezesc din somn pasarile galagioase,sa ne contopim cu aerul proaspat de primavara, sa privim toate culorile cerului(atat dimineata cat si seara).Sa privim tot spectacolul frumusetilor vietii.Si astfel,poate,primavara sunetelor print va suna mai frumos anul acesta!

 2. Anisa

  http://www.youtube.com/watch?v=b6tohgU2dWM&feature=related
  Pentru voi toate!!! O Primavara plina de zâmbete in suflete!!! La Multi Ani fericiti de 8 Martie!

 3. Anisa

  Primavara! Anotimpul meu preferat! Si atat de drag!
  Ma intrebam numai de ce numai primavara sa ne infloreasca sufletele, sa ne impodobim gandurile?!… De ce numai vara sa ne bucuram de lumina si caldura?! De ce sa visam numai primavara?…
  Mie imi place sa visez mereu!… In cautarea frumusetii de a fi in armonie cu natura, cu natura mea… cu oamenii, cu animalele, cu iubirea… Sa cautam sa visam in fiecare zi un pic… un pic mai mult poate.. maine… si fara sa ne pierdem cu firea! Sufletul sa ne fie mereu primavara si miresme de dor!… prin gand, prin trairi, prin emotii.. prin flori frumoase care prind radacini adânci in noi si renasc mereu la lumina gandului frumos… „sa fim ca ploaia linistita si blânda, care patrunde in tacere pâna la adâcimea radacinilor, hranindu-le!” Sa renastem la viata prin iubire, prin dor, prin traire… mereu… sa va bucurati.. ca existati!
  cu mult drag,
  anisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén