iubire, înțelepciune, credință, frumusețe, putere, smerenie, adevăr

Stările noastre – destinul nostru

Sunt un susținător al binelui, al luminii, al iubirii, al libertății, al tăcerii contemplative, al zîmbetului plin de viață. Sunt un susținător al visării, al bucuriei și, mai ales, al înțelepciunii plină de iubire. Fiecare dintre noi este un susținător. Fie că vrem, fie că nu vrem, prin ceea ce suntem susținem ceva. Stările pe care le întreținem ne modelează destinul și totodată creează lumea în care trăim! Tu ce susții?

Previous

Iubind

Next

Realism în realizarea de sine

4 Comments

 1. angelica

  Hello again…..
  Cristianule, aseaza iarna in tablou .
  E iarna, e copilarie, e bucurie ….
  Imbratisari stranse pentru toti !

 2. Mica

  Apropo de stările sufleteşti, astăzi am găsit ceva care mi-a mers la inimă:

  „Când simţi că te odihneşti sufleteşte în persoana celuilalt, această pace se răsfrânge asupra întregii tale vieţi.”

  Sigur, afirmaţiile astea sunt spuse de cineva care se referea la familie, la partenerul de viaţă, dar sunt absolut valabile şi în relaţiile cu ceilalţi… avem nevoie de linişte şi pace… avem nevoie să ne odihnim sufleteşte în persoana celuilalt.. toţi avem nevoie – fie că recunoaştem, fie că nu…
  Acela care simte că se poate odihni în „împărăţia” sufletul nostru, rămâne, revine, ne caută… dacă, nu, pleacă… de aceea, ar fi bine, înainte de orice, să ne îngrijim ca această împărăţie să fie un loc de pace şi de linişte… şi nu un iad…

  Stările noastre sunt feedback-ul felului în care ne odihim sufleteşte – unii în ceilalţi.
  Mulţumesc, Cristian… mulţumesc!

 3. Draupadi

  Tare mult imi place sinteza postata astazi! 🙂
  Foarte mult conteaza alegerile pe care le facem atunci cand avem stari grele si cat de usor ne este sau nu sa comutam si sa directionam pe un fagas bun starile respective. Cu cat puterea launtrica este mai mare si mai stabila cu atat mai mult putem sustine starile minunate. Cam asta am observat eu…..
  Dar ce putem face, ce ne este cel mai la indemana sa facem pentru a fi mai mereu centrati si de neclintit in fata provocarilor de tot felul pe care viata, nu intamplator, ni le aduce….?

 4. Brida

  Cuvant cu intelepciune!
  Multumiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén